На фона на нарастващото напрежение между САЩ и Северна Корея, много

...
На фона на нарастващото напрежение между САЩ и Северна Корея, много
Коментари Харесай

Американците се готвят за ядрена война

На фона на възходящото напрежение сред Съединени американски щати и Северна Корея, много хора по света към този момент се приготвят за оцеляване при положение на нуклеарна война. В Съединени американски щати да вземем за пример се отчита бум в продажбата на бомбоубежища. Търсят се бункери, които са ситуирани на към 6 метра подземен и могат да предложат до една година естествен живот, в случай че са снабдени с нужните количества храна и вода. Убежищата са най-вече в тръбна форма, обзаведени с херметически порти, кревати, дивани и даже тв приемник. Такъв бункер се търгува за към 20 000 $, осведоми Дарик.

Ситуацията на Корейския полуостров ескалира след замяна на внезапни изказвания сред КНДР и Съединени американски щати. Северна Корея заплаши, че ще изстреля балистични ракети против Гуам, където са американската въздушна база Андерсън и военно-морската база Епра Харбър.

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп се закани, че в случай че водачът на КНДР „ направи нещо с Гуам, със Северна Корея ще се случи нещо, което никой до момента не е виждал”.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР